Ekskluzivni božićni pokloni s potpisom Riva4 min

Da nam ponudi osjećaj i sjećanje na more gdje god se nalazili, čak i u božićno vrijeme, kultni brend Riva dopunjava svoju kolekciju ukrasnih dodataka i dizajnerskih predmeta jedinstvenim komadima rijetke ljepote, koje karakteriziraju vrhunska izrada i pomno izrađeni detalji

Nautički stil Rive i tipične dizajnerske osobine nautičke tradicije poput čelika i mahagonija te boje akvamarina u kolekciji su upotrijebljeni u dizajnu predmeta za uređenje doma i kolekcionarskih predmeta prožetih bezvremenskom elegancijom. Kolekcionari, ljubitelji nautike ili jednostavno ljubitelji mora oduševit će se ekskluzivnošću božićnog poklona s potpisom Riva.

NOŽ AQUARAMA & RIVAMARE
Od mnogih predmeta koji se tradicionalno povezuju s jedrenjem, mornarski nož zasigurno je na vrhu popisa i još ga dugo neće moći zamijeniti nikakav digitalni alat. Da naglase materijale korištene za izradu ovog predmeta i njegovu originalnu vrijednost koja dolazi do izražaja pri dodiru, dizajneri brenda Riva su s proizvođačem pribora za jelo Saladini iz Scarperie dizajnirali dva različita modela.

Ovo je fotografija Rivamare džepnog nožića

Jedan je nadahnut klasičnim modelom Aquarama i izrađen je od drveta i čelika visokog sjaja, a drugi podsjeća na modernu verziju modela Rivamare i izrađen je od legure i brušenog čelika. Izloženi na elegantnom postolju od pleksiglasa, postaju skulpture vrhunskog dizajna idealne za opremanje vašeg doma ili ureda. Spremljeni u elegantne kožne korice, noževi će biti dragocjeni saveznik na moru.

SUNČANE NAOČALE AQUARAMA
Sunčane naočale Aquarama Riva s potpisom kuće Movitra nadahnute su najpoznatijim Rivinim modelima runabout i 100% ručno izrađene u Italiji. Čak i celulozni acetat dobiven preradom pamučnih vlakana, glavni materijal okvira, za ove naočale proizvode vrhunske tvrtke u talijanskoj mreži. Model je opremljen novim sustavom koji štiti leće od mogućih udaraca i ogrebotina. Leće nose potpis kuće Zeiss, polarizirane su i jamče vrhunsko vizualno iskustvo.

Ovo je fotografija Aquarama sunčanih naočala, Riva pokloni

BACKGAMMON
Set za backgammon s potpisom Rive nije samo igra, nego pravo umjetničko djelo dostupno u dvije verzije: jedna s finišem od akvamarin mambo tkanine i druga od plave kože. U oba slučaja je polje izrađeno od mahagonija i javora, ukrašeno umetnutim čeličnim logotipom Rive ili, u luksuznijem kožnom modelu, s prozirnim elementima.

Ovo je fotografija Riva Backgammon

Bijele i akvamarin kockice i elementi imaju umetke od mahagonija i pokazuju istu strast prema detaljima koji Rivine modele čine najpoželjnijim jahtama na svijetu. Bez obzira na rezultat igre, igrači će pamtiti luksuz ovog neusporedivog upotrebnog predmeta koji zabavlja i očarava.

DRVENA IGRAČKA – Aquariva
Ova maketa obilježava ključni trenutak u novijoj povijesti brenda koja je prošla evoluciju stila od klasičnog do modernog. Trinaest godina od premijere modela Aquariva, taj je model i dalje utjelovljenje suvremene elegancije u kojem živi profinjenost Rivinih legendarnih modela od mahagonija.

Ovo je fotografija Aquariva drvene igračke broda

Idealan poklon za djecu i djecu u srcu, ovo fantastično minijaturno remek-djelo rekreirano je u drvu od kojeg je izrađen i sam model, a dolazi s knjižicom s fascinantnim detaljima o nautičkoj terminologiji i glavnim komponentama i dodacima broda, zbog čega je izvrsno nadahnuće za djecu, koju će sigurno zainteresirati prekrasni svijet nautike.

ŠKRINJA
Rivina velika višenamjenska škrinja izrađena od rezbarenog mahagonija i besprijekorno izvedena do najsitnijih detalja idealna je za predmete koje je potrebno brzo spremiti nakon upotrebe (npr. cipele, časopise, ručnike) i smjestiti negdje u čisto, bilo na brodu, pored bazena ili u kućnom hodniku. Profinjena i korisna, škrinja ima antimikrobnu funkciju: njezina unutrašnjost je obrađena korištenjem antimikrobnog sustava ESI najnovije generacije, tehnologijom koja brzo eliminira viruse, bakterije i gljivice.

Ovo je fotografija multifunkcionalne Riva škrinje

KOMPLET RIVA ATMOSPHERE
Ovaj komplet se sastoji od svijeće koju je za Rivu dizajnirao Culti Milano i stabilizirajućeg postolja koje slijedi istinsku pomorsku tradiciju. Ovakvi uređaji korišteni su za smještaj predmeta koji su trebali ostati što stabilniji, na primjer kompasa, kronometara i satova.

Ovo je fotografija držača svijeće, Riva poklon

Dizajnom materijala i vrsta drva po kojima su poznati, dizajneri Riva Brand Experience stvorili su višenamjenski stabilizirajući držač za svijeće i difuzore mirisa koji sprječava curenje tekućine na valovima, a usto je otmjen u svakoj prostoriji i koristan tijekom navigacije.

Fotografije Riva

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above