Nova generacija sustava najma jahti s posadom3 min

Booking Manager, najveći svjetski sustav za rezervacije jahti za najam, nastavlja s inovacijama, s vrhunskim sustavom koji u potpunosti podržava želje klijenta prilikom najma jahti s posadom

Dosad su se čarteri s posadom i luksuzni čarteri borili s ostvarivanjem online rezervacija jer nijedna postojeća platforma za čartere s posadom ne podržava mogućnost prikazivanja stvarne dostupnosti u stvarnom vremenu te online rezervacija i plaćanja zajedno s modernim prikazom flote i posade. Tržišni trendovi počeli su se mijenjati, a proces odlučivanja klijenata o čarteru zahtijeva sve manje e-mail kontakata. Čarter flote koje pružaju odmah dostupne informacije i omogućuju svojim klijentima brzo donošenje odluke i rezerviranje, doživljavaju značajan rast rezervacija i profita.

Prodaja usluga najma plovila s posadom ima nekoliko zahtjeva, kao što su privlačna prezentacija jahte, detaljne informacije o posadi, APA i neki jedinstveni zahtjevi poput opcije noćenja na brodu i prethodno planiranih tehničkih zaustavljanja. Nijedna od platformi za najam plovila s posadom dostupnih na tržištu nije prilagođena za obradu ovih zahtjeva, međutim, Booking Manager za najam plovila s posadom podržava sve navedene mogućnosti.

Atraktivna prezentacija posade i flote

Kada se radi o najmu s posadom, glavni fokus je upravo na posadi, ključnoj komponenti klijentova iskustva. Uz Booking Manager Crew Brochure možete stvoriti jedinstveni digitalni prikaz svoje posade koji uključuje njihove slike, životopise, sve licence i dodatne dokumente. Na ovaj način, posada se može odmah predstaviti mogućem klijentu, izgraditi povjerenje i postaviti temelje za izvrsnu uslugu.

Booking Manager Portal za čarter brokere najveća je globalna distribucijska mreža koju svakodnevno koristi preko 5000 agencija. Svaki flota u sustavu ima mogućnost koristiti najnovije trendove u prezentiranju njihovih jahti. Virtualni obilasci od 360 stupnjeva s kojima klijent može upoznati jahtu prije nego što uopće kroči na nju mogu se prikazati zajedno s neograničenim brojem slika visoke rezolucije. Uz atraktivne vizuale, Booking Manager predstavlja sve relevantne detalje o jahti i dodatke na intuitivan i jednostavan način koji je maksimalno prilagođen korisnicima.

Online rezervacije u nekoliko klikova

Nakon što Crewed Charter postane dio Booking Managera, odmah je dostupan svim posrednicima koji koriste platformu, kao i svim povezanim web stranicama koje koriste Booking Managerovu bazu podataka o floti za ponudu jahti na svojim web stranicama.
Kako bi svaka jahta ponuđena u najam s posadom bila maksimalno privlačna klijentima,

Booking Manager podržava visok standard usluge kroz rješenja pametnog sustava. Tako upravitelj flote može odlučiti ponuditi opciju spavanja na brodu, a sustav će automatski blokirati to vrijeme za drugi najam, ili sustav može unaprijed odrediti vrijeme za tehnički pregled i blokirati jahtu za najam tijekom tog vremena. Pogreške su gotovo nemoguće. S ovim jedinstvenim značajkama, prikazivanje ponude plovila s posadom postaje besprijekorno iskustvo i sljedeći je važan korak u industriji najma jahti s posadom.

Jedinstveno iskustvo za korisnike čartera

Standardizirane mogućnosti sustava ubrzavaju sve aspekte procesa rezervacije. Na primjer, Booking Manager omogućuje potpunu automatizaciju dnevnih zadataka, kreiranje personaliziranih ponuda, ugovora, faktura i još mnogo toga. Budući da mnoge tvrtke shvaćaju važnost donošenja odluka temeljenih na točnim podacima, mogućnost planiranja prihoda je među popularnijim opcijama, a izvješća o učinku su dostupna u svega nekoliko klikova.

Još jedna velika prednost za najam jahti s posadom jest činjenica da sustav omogućuje određivanje iznosa APA po brodu i po razdoblju najma unaprijed, i nudi ga kao obaveznu doplatu. Na taj se način APA automatski dodaje svakom dokumentu relevantnom za najam. Najam jahti s posadom moguće je obaviti online, sa svih uređaja, a to je upravo ono što je sektoru čartera i potrebno za pronalaženje novih klijenata, povećanje broja rezervacija i fokusiranje na ono što je najvažnije – ponuditi jedinstveno iskustvo svakom korisniku čartera.

Fotografije Booking Manager

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above