Blue Kotor Bay: Oaza wellbeinga za odrasle4 min

Glavni fokus Health & Wellbeing retreat de’Mar Vrmac Centra su programi koji se temelje na pronalaženju ravnoteže – Detox vita i Stress relief program

U srcu Bokokotorskog zaljeva, brižno čuvan pod okriljem padina istoimenog brda i okupan mirisom Jadranskog mora, nalazi se Health & Wellbeing retreat de’Mar Vrmac Centar, vodeći sadržaj Blue Kotor Bay Premium Spa Resorta. Sjedište centra je grad Kotor, pod zaštitom UNESCO-a, koji je, prema Forbesu, Bloombergu i drugima, uvršten na popis najljepših svjetskih destinacija.

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort

Još od venecijanskog doba ovaj je dio zaljeva poznat kao prirodna oaza zdravlja u liječenju bolesti dišnog sustava. Ljekovita svojstva mora i vjetra dio su bogatog nasljeđa po kojem je poznat gradić Prčanj. Obgrljen Bokokotorskim zaljevom, legenda kaže da su gradić osnovali bokeljski ratnici, a u povijesti su ga povezivali s Konstantinopolom i Venecijom, dok se u nedavnoj povijesti spominje kao mjesto s kojeg je mornar i istraživač Ivo Visin krenuo na put oko svijeta.

Retreat zajedno s prirodom nudi izvrsne programe i tretmane na području fizikalne i rehabilitativne medicine, medicinskog wellnessa i antiaginga

Na povratku, umoran i iscrpljen, moreplovac je odbio liječnike i lijekove te zatražio samo moći mora i zraka otoka Sveti Marko. U 21. stoljeću svakodnevno se susrećemo s izazovima u poslovnom okruženju, privatnom životu, ali i velikim izazovima na globalnoj razini, nagomilani stres uvelike utječe na funkcioniranje cijelog organizma.

Detox vita i Stress relief program

Zdravim navikama možemo značajno utjecati na kvalitetu života. Upravo iz tog razloga jedan od glavnih fokusa Vrmac centra su programi koji se temelje na pronalaženju ravnoteže — Detox vita i Stress relief program.

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort

Kako je centar smješten na idealnoj lokaciji i pod utjecajem prirodnog fenomena ruže vjetrova, kada u određenim dijelovima dana dolazi do intenzivnog isparavanja iona i minerala, u centru su kreirali jedinstven program — post-COVID, Respiratory Vitality program.

Zimsku sezonu spremno dočekuju i uz Immune booster program, a Silver paket — zdravo starenje s motom, dodaj život godinama, a ne godine životu, najaktualniji je paket među ženskom populacijom. Kombinacijom tretmana i vođenih aktivnosti vaše će tijelo i lice dobiti novu svježinu i mladenački izgled. Sve programe u ovom centru pažljivo kreira, koordinira i vodi stručni tim.

Health & Wellbeing retreat de’Mar Vrmac Centar

Health & Wellbeing retreat de’Mar Vrmac Centar

Health & Wellbeing retreat de’Mar Vrmac Centar

Health & Wellbeing Retreat de’Mar – Vrmac specijaliziran je i za programe detoksikacije, regeneracije i pomlađivanja, kao i respiratorne rehabilitacije i jačanja imuniteta. Njihova oprema i stručni tim spremni su dijagnosticirati i stvoriti visokopersonaliziran program za goste, a Retreat istodobno nudi niz individualnih i dnevnih tretmana za pomlađivanje, terapiju i liječenje boli te estetsku i tjelesnu transformaciju.

Vaš će boravak i odmor u ovom jedinstvenom resortu nesumnjivo biti jedinstveno iskustvo

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort i Health & Wellbeing Retreat De’Mar – Vrmac zajedno čine jedinstvenu, iznimnu i ekskluzivnu oazu wellbeinga za odrasle. Ovo odmaralište pretvara jednu prepoznatljivu i kultnu ustanovu za revitalizaciju dišnih puteva u vrhunski, prvi pravi hotel s pet zvjezdica na ovom području.

Blue Kotor Bay hotelska soba

Uobičajeni hotelski sadržaji, s trenutnih 106 soba, obogaćeni su modernim sadržajima, a osim standardne i superior kategorije soba, odmaralište nudi i nešto prilično jedinstveno, a to su Panorama apartmani, s pogledom na cijeli Bokokotorski zaljev s privatnom hidromasažnom kadom na terasi, Deluxe Swim up sobe i Spa sobe, ukupno 14, na što pomalo zavide svi, dok izgledaju sretne parovi koji se osvježavaju na privatnim nebesima kad god im se prohtije.

Istinska vrijednost leži u privatnoj hotelskoj plaži, ponosno nazvanoj Bliss beach, na kojoj su ispitivanja vode pokazala najčišću i najvišu kvalitetu, gdje gosti mogu uživati u ležaljkama i baldahinima, a tu je i Bliss bar sa strane, ako se žele osvježiti aromatiziranim ručnicima, voćem na ledu, ili nekim drugim međuobrokom, a svaki se koktel poslužuje sa svojim nastupom uživo.

Blue Kotor Bay Hammam

Budući da je Boka Kotorska pravi magnet za ljubitelje nautike, mala hotelska marina je savršeno mjesto za lutanje jahtama i brodovima u potrazi za jedinstvenom atmosferom. Blue Kotor Bay Premium Spa Resort je cjelogodišnji hotel koji nudi različite vrste turizma za različita tržišta, ovisno o sezoni. Uzimajući u obzir UNESCO-ov položaj i prirodne zdravstvene resurse, a zajedno s nevjerojatnim wellness i spa sadržajima koji se prostiru na gotovo 1000 četvornih metara, usredotočujemo se na dobrobit i dobro uravnotežen život.

Blue Kotor Bay Resort ima zajednički cilj: stvoriti cjeloviti proizvod uz pomoć prirodnih blagodati kako bi svi njihovi gosti mogli istodobno uživati u jedinstvenom položaju na kojem se planine ljube s morem, koristiti hotelske objekte, a ujedno unaprijediti svoje zdravlje. S ponosom ističu i da hotel u sezonu 2023. ulazi kao dio svjetskog hotelskog lanca i pod novim imenom Hyatt Regency Kotor Bay Resort.

Fotografije Blue Kotor Bay

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above