Blue Kotor Bay Premium Spa Resort: Moć mora3 min

Dignite sidro i uputite se prema marini Blue Kotor Bay i Retreatu De’MAR u čijem je središtu filozofija wellbeinga

Vrhunsko spa odmaralište Blue Kotor Bay Premium Spa Resort, kategorizirano s pet zvjezdica, u potpunosti je renoviran i rebrendiran hotel koji je prije bio poznat kao ugostiteljski objekt za respiratorne tretmane. Smješten je u jednom od najljepših dijelova svijeta u Crnoj Gori, na području UNESCO-ve svjetske baštine, gdje se visoke planine spuštaju u more, gdje je priroda još uvijek čista, lijepa i nevjerojatna.

Blue Kotor Bay Sea View Montenegro 01

Ljekovita svojstva mora i vjetra dio su bogatog nasljeđa po kojem je poznat gradić Prčanj. Obgrljen Bokokotorskim zaljevom, legenda kaže da su gradić osnovali bokeljski ratnici, a u povijesti su ga povezivali s Konstantinopolom i Venecijom, dok se u nedavnoj povijesti spominje kao mjesto s kojeg je mornar i istraživač Ivo Visin krenuo na put oko svijeta. Na povratku, umoran i iscrpljen, moreplovac je odbio liječnike i lijekove te zatražio samo moći mora i zraka otoka Sveti Marko.

Health & Wellbeing Retreat De’MAR

Ovo maleno mjesto na kojem se nalazi Blue Kotor Bay Premium Spa Resort zaista je jedinstvena oaza, a s obzirom na iznimnu lokaciju, bila je najprikladnije mjesto i inspiracija za Health & Wellbeing Retreat De’MAR – Vrmac. Kao novo zdravstveno utočište u Crnoj Gori, koje slavi zdrav život i wellbeing, Retreat zajedno s prirodom nudi izvrsne programe i tretmane na području fizikalne i rehabilitativne medicine, medicinskog wellnessa i antiaginga. Vaš će boravak i odmor u ovom jedinstvenom resortu nesumnjivo biti jedinstveno iskustvo.

Blue Kotor Bay Pool Lifestyle 01

Health & Wellbeing Retreat De’MAR – Vrmac specijaliziran je za programe detoksikacije, regeneracije i pomlađivanja, kao i respiratorne rehabilitacije i jačanja imuniteta. Njihova oprema i stručni tim spremni su dijagnosticirati i stvoriti visokopersonaliziran program za goste, a Retreat istodobno nudi niz individualnih i dnevnih tretmana za pomlađivanje, terapiju i liječenje boli te estetsku i tjelesnu transformaciju. Blue Kotor Bay Premium Spa Resort i Health & Wellbeing Retreat De’MAR – Vrmac zajedno čine jedinstvenu, iznimnu i ekskluzivnu oazu wellbeinga za odrasle.

Ovo odmaralište pretvara jednu prepoznatljivu i kultnu ustanovu za revitalizaciju dišnih puteva u vrhunski, prvi pravi hotel s pet zvjezdica na ovom području. Uobičajeni hotelski sadržaji, s trenutnih 106 soba, obogaćeni su modernim sadržajima, a osim standardne i superior kategorije soba, odmaralište nudi i nešto prilično jedinstveno, a to su Panorama apartmani, s pogledom na cijeli Bokokotorski zaljev s privatnom hidromasažnom kadom na terasi, Deluxe Swim up sobe i Spa sobe, ukupno 14, na što pomalo zavide svi, dok izgledaju sretne parovi koji se osvježavaju na privatnim nebesima kad god im se prohtije.

Istinska vrijednost leži u privatnoj hotelskoj plaži, ponosno nazvanoj Bliss beach, na kojoj su ispitivanja vode pokazala najčišću i najvišu kvalitetu, gdje gosti mogu uživati u ležaljkama i baldahinima, a tu je i Bliss bar sa strane, ako se žele osvježiti aromatiziranim ručnicima, voćem na ledu, ili nekim drugim međuobrokom, a svaki se koktel poslužuje sa svojim nastupom uživo.

Budući da je Boka Kotorska pravi magnet za ljubitelje nautike, mala hotelska marina je savršeno mjesto za lutanje jahtama i brodovima u potrazi za jedinstvenom atmosferom.

Blue Kotor Bay Hammam 01

Blue Kotor Bay Premium Spa Resort je cjelogodišnji hotel koji nudi različite vrste turizma za različita tržišta, ovisno o sezoni. Uzimajući u obzir UNESCO-ov položaj i prirodne zdravstvene resurse, a zajedno s nevjerojatnim wellness i spa sadržajima koji se prostiru na gotovo 1000 četvornih metara, usredotočujemo se na dobrobit i dobro uravnotežen život.

Fotografije Blue Kotor Bay

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above