Bentley i Breitling slave sa stilom

by Yachts Croatia

Rođendanski poklon za 100 godina Bentleya

Za Bentley 2019. je posebna godina. Prestižni britanski proizvođač automobila slavi 100 godina postojanja. Nakon što su na salonu automobila u Ženevi predstavili model Continental GT Number 9 Edition by Mulliner inspiriran bogatim nasljeđem utrka i legendarnim ‘Bentley Boysima’ koji su 24 Le Mansa pretvorili praktički u privatnu utrku okruglu obljetnicu čestitao im je i Breitling. Sat punog naziva Breitling Premier Bentley Centenary u limitiranoj seriji poseban je rođendanski poklon jednom od najslavnijih proizvođača automobila na svijetu.

Chronograph Bentley Hero

S lijeve strane kućišta od 42 mm ugraviran je natpis ‘Bentley’ na pločici koja svoju inspiraciju duguje povijesnom Bentley Bloweru iz 1929. godine

Sat će biti proizveden u 1200 primjeraka (1000 u čeličnoj i 200 u zlatnoj izvedbi), a ekskluzivnost jamče efektni detalji poput brojčanika od drveta koji daje satu jednu posebnu notu topline i elegancije te asocira na klasičnu eleganciju Bentleyevih instrumenata, kožnog remena koji prati dizajnersku notu sjedala u automobilu te pločice s lijeve strane kućišta inspiriranu modelom ‘Blower’ Bentley iz 1929. godine. Kao baza za ovaj sat iskorišten je model Premier B01 koji koristi najbolji Breitlingov kućni mehanizam s rezervom snage od 70 sati. Bentley i Breitling najduže su partnerstvo u svijetu automobila i satova koje je započelo 2003. godine.

Fotografije Bentley i Breitling 

Svjetska premijera Garmina Marq
Dizajnirani s ljubavlju