Ambiciozan plan kuće Azimut Yachts2 min

U Cannesu su ljubitelji Azimuta dobili priliku vidjeti što kuća sprema tijekom idućih mjeseci

Na nautičkom sajmu Cannes Yachting Festivalu 2021., gdje je predstavila modele Grande Trideck, Azimut 68, Azimut 53 i novi Magellano 66, kuća Azimut Yachts je predstavila i detaljan petogodišnji plan za razdoblje 2019. – 2023., najambiciozniji plan razvoja u svojoj povijesti. Buduća razvojna strategija kuće temelji se na razvoju sve inovativnijih, vizionarskih proizvoda, a nastavlja dokazivati uspjeh.

Ovo je fotografija novog Azimut 68
Azimut 68

Serije modela nastavljaju se poboljšavati, rasti, a uvode se i inovacije: osim četiri modela predstavljena u Cannesu, kuća će u idućim mjesecima predstaviti i neke nove proizvode, s naglaskom na segmente koji su se pokazali osobito strateški i komercijalno uspješnim.

Prva nova jahta je Verve 42, koja će biti službeno predstavljena sljedeće jeseni na sajmu u Fort Lauderdaleu. Nasljednica uspješnog modela Verve 47, Verve 42 je potvrda pobjedničke intuicije Azimut Yachts. U proljeće 2022. bit će predstavljen Magellano 30 Metri, crossover jahta s dva trupa, koja predstavlja viziju budućnosti tipa trawler.

Ovo je fotografija Magellano 30metri
Magellano 30 Metri

Što se tiče serije Grande, planirano je predstavljanje dva nova modela: Grande 26 Metri i Grande 36 Metri. Model Grande 26 Metri je najavljen kao kompaktna superjahta sposobna ponuditi odvojene prostore za kretanje i život posade i gostiju, s pet kabina, uključujući vlasničku kabinu na glavnoj palubi. Grande 36 Metri će ponuditi mogućnost izbora između različitih rasporeda prostorija, a svaki od njih stavit će naglasak na jedna tip korištenja i stil plovidbe.

Flota kuće Azimut spremna je na predstavljanje koncepta Sea Deck, koji ujedinjuje elemente iskustva koje je grupa stekla s konceptom Oasis Deck.

Ovo je fotografija Azimut Verve 42

Novi Sea Deck donosi mogućnost stvaranja otvorene krme na manjim modelima, i tim jednim detaljem unaprjeđuje tri tipa broda – glamurozni day cruiser, sportski cruiser i obiteljsku jahtu, koju je baš Azimut proslavio. Vlasnici ovih modela će se oduševiti velikom i proširivom beach krmom čija izvedba neće ni na koji način narušiti privlačnost linija ili stil modela.

Fotografije Azimut

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above