Aquila 47 najavljuje novu generaciju motornih katamarana2 min
00:01:32
00:01:32

Aquila 47 Molokai spreman je za ribolov, ali također može poslužiti i kao svestrani krstaš koji pruža stabilnost i mnogo prostora unutar i izvan plovila

Nadovezujući se na temelje izvrsnosti i nepokolebljive plovidbene sposobnosti koje je uspostavio model Aquila 28 Molokai, Aquila 47 Molokai Power Catamaran izvanredan je spoj nenadmašnih ribolovnih mogućnosti i raskošne zabave.

motorni katamaran aquila 47 molokai motorni katamaran aquila 47 molokai

S prepoznatljivim dizajnom i konstrukcijskim elementima, ovaj visokoučinkoviti ribolovni motorni katamaran ističe se širinom od 4,44 metra i dvostrukim stepenastim dizajnom trupa za izvanredno upravljanje i stabilnost, smanjeni otpor i glatku vožnju čak i u izazovnim uvjetima na otvorenom moru. Pregrade od karbonskih vlakana dodaju iznimnu čvrstoću bez ugrožavanja njegovog laganog profila.

Unutar velikodušnih kutija za ribu moguće je pohraniti sve dragocjene ulove i održavati ih svježima tijekom cijele plovidbe. Dovoljno prostora za pohranu osobnih stvari osigurava urednu palubu, dok napredna ribolovna i navigacijska elektronika bez napora vode vas do srca akcije na otvorenom moru.

motorni katamaran aquila 47 molokai

Ali dizajnerska riješenja modela Aquila 47 Molokai ne staju tu, naime bilo da odlučite ugostiti obitelj i prijatelje ili jednostavno uživati u mirnom bijegu, ovaj motorni katamaran ispunjava želje vlasnika, jer uključuje brojne mgućnosti za sjedenje, te kabinu s bračnim krevetom i tušem gdje se možete osvježiti nakon dana punog akcije.

Osim toga, Aquila 47 Molokai ima hladnjak za osvježavajuće napitke i opcionalnu ljetnu kuhinju kako biste lako pripremali ukusne obroke (ili svježi ulov!) dok uživate u zadivljujućem okruženju oko sebe.

Za više informacija o Aquila modelima, posjetite Aquila Adriatics, službenog dilera za Hrvatsku, Crnu Goru, Srbiju, Albaniju, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Austriju i Makedoniju.

Fotografije & video Aquila

  Kontakt

  (obavezno)

  PRISTAJEM DA MOJI PODACI BUDU POHRANJENI U SKLADU SA SMJERNICAMA NAVEDENIM U POLITICI ZAŠTITE PRIVATNOSTI - (GDPR)

  Share this article:


  Besplatni Newsletter

  Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

  Besplatni Newsletter

  Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
  yachts.croatia
  Let us open your eyes to Croatia!
  Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
  yachts.croatia
  Let us open your eyes to Croatia!
  Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above