Nova jahta AB 80 ima američku dušu2 min

AB 80 je ovogodišnji prvi model AB Yachts napravljen za američko tržište, a dizajniran je kao savršeno mjesto za uživanje s prijateljima u ugodnoj morskoj atmosferi

Nova AB jahta ima dužinu od 25,40 metara, ali je još uvijek službeno manja od 24 metra, i najmanja je u svojoj seriji, s čijim modelima dijeli zadivljujući dizajn i najsuvremenije tehnologije. Postiže najveću brzinu višu od 55 čvorova i brzinu krstarenja od 45 čvorova, ima dovoljno nizak gaz za plitke vode i nudi impresivne performanse i manevarske sposobnosti, a povrh svega ima izuzetno nisku potrošnju zahvaljujući smanjenom volumenu i učinkovitom pristupu konstrukciji i pogon.

Upravljanje je dovoljno jednostavno da se prepusti vlasniku, koji može slobodno odlučiti hoće li uživati u dugom krstarenju sa svojom obitelji i prijateljima ili je koristiti kao luksuzni dnevni brod. Novi AB 80 ima vrlo praktičan raspored koji se savršeno uklapa u njegov volumen i nudi visoku razinu prirodne svjetlosti i ugodan stil. Kuhinja opremljena profesionalnim elementima se nalazi na glavnoj palubi i s jedne strane se otvara prema blagovaonici za osam gostiju, a s druge strane izravno u krmeni kokpit.

Taj jedinstven prostor može se podijeliti na dva dijela kliznim vratima koja potpuno nestaju kad su otvorena. Ovakva konfiguracija glavne palube omogućila je izvedbu četiri kabine na donjoj palubi: ondje su krmena vlasnička kabina pune širine, VIP apartman također pune širine ispred nje, te dvije dvokrevetne kabine u sredini, od kojih jedna ima dva klizna kreveta koji se jednostavnim pritiskom na gumb mogu spojiti u jedan bračni krevet.

AB 80 je ovogodišnji prvi model AB Yachts napravljen za američko tržište, a dizajniran je kao savršeno mjesto za uživanje s prijateljima u ugodnoj morskoj atmosferi, pa nosi i dosta igračaka za vodu – velika krmena garaža je spremna prihvatiti dva jet skija koji se lako spuštaju na vodu i dižu zahvaljujući kliznom sustavu koji jamči da ćete u svakom trenutku imati zabavu nadohvat ruke.

Fotografija Next Yacht Group

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above