Uzbudljivi ljetni planovi za A+ Yachting2 min
00:01:38
00:01:38

Nakon fantastično uspješnog ljeta 2021. i značajnog proširenja svog tima u Hrvatskoj, A+ Yachting objavljuje još uzbudljivih vijesti kojima se svi radujemo

Posvećeni ideji razvoja i istinskom trudu da jadranska regija postane prestižna destinacija za superjahte, stručnjaci za superjahte u A+ Yachting premašuju očekivanja većine ljudi o tome što takva agencija sve može pružiti.

Ova nagrađivana tvrtka s uredima u Dubrovniku, Splitu, Zadru i Tivatu nudi usluge jahtama putem svojih internih odjela opskrbe, rezervnih dijelova, tehničke podrške i conciergea, te uslugu destination management. Svjesni uloge agenta za jahte u širem kontekstu, spremni su postati ambasadori odredišta, pružajući svojim klijentima vrhunske savjete o različitim iskustvima u kojima žele sudjelovati.

Uz uslugu podrške skiperima i brokerima tijekom planiranja rute, A+ tim uvijek nastoji dovesti goste na najprofinjenije lokacije na Jadranu, zbog kojih će se i u idućim godinama vraćati u regiju.

ajka matijević
Ajka Matijević, osnivačica tvrtke A+ Yachting

Ovo ljeto najavili su otvaranje novog specijaliziranog odjela – A+ Recruitment. S više od 13 godina praktičnog iskustva u ovoj industriji, poznaju i radili su s brojnim članovima posade u potrazi za idućim poslom na jahti. Sada su tome dodali i usluge drugim skiperima i posadama, pa tako agencija trenutno nudi pozicije na superjahtama duljine od 30 do 85 metara, kako u čarteru, tako i na privatnim jahtama s matičnim lukama na Mediteranu.

Osim razvoja destinacije, A+ tim je posvećen i podršci nautičkoj industriji općenito, a najnoviji od takvih projekata je World League of Agents, neprofitna mreža agenata za jahte strateški smještenih diljem Sredozemlja i ujedinjenih u zajedničkoj želji da nadmaše zahtjeve klijenata i pruže punu podršku brokerima u čarteru, skiperima i posadama. Temeljna ideja koja pokreće projekt World League of Agents temelji se na konstantnim naporima njezinih članova da podignu razinu usluge u svojoj industriji.

‘Radeći s nekim od najvećih svjetskih jahti, imali smo priliku zadovoljiti potrebe klijenata u klasi UHNWI, a sada ćemo se posvetiti prenošenju tog znanja i cilju prepoznavanja odredišta. Svakodnevno surađujemo s hotelima, pružateljima turističkih usluga, turističkim zajednicama i mnogima drugima kako bismo stvorili izvanredna iskustva i pokazali što Hrvatska zaista ima za ponuditi’, zaključuje Ajka Matijević, osnivačica tvrtke.

Fotografije A+ Yachting

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above