Dinamično ljeto s A+ Yachtingom2 min

Jedini način za napredak je razmišljati unaprijed, dan za danom. To je suština filozofije tima A+ Yachtinga, jedne od vodećih agencija za superjahte i tvrtki za destinacijski menadžment na Jadranu

Tijekom godina, tvrtka je proširivala svoj portfelj usluga svojim klijentima u nastojanju da predstavi najbolje od Jadrana dolazećim brodovima. Sa zaposlenim timovima u njihovim uredima u Dubrovniku i Tivtu, ne morate brinuti o podršci s kopna.

a+ yachting podrška na brodovima

Od redovnog carinjenja i planiranja dolaska broda, tim nudi podršku u opskrbi, porezno oslobođenim rezervnim dijelovima i opremi, kao i rad na licencama za iznajmljivanje i fiskalnom zastupanju.

Budući da industrija jahti napreduje ne samo zahvaljujući dobroj operativnoj podršci, već i izvanrednim ponudama za klijente kad je riječ o iskustvu odredišta, posvećeni tim stručnjaka za odredišta pomaže kapetanima i brokerima u njihovoj potrazi da dožive samo najbolje, i što je najvažnije – svaki put isprobaju nešto novo. Iz tog razloga, oslanjanje na tim A+ Yachtinga za planiranje itinerara vrlo je korisno tijekom ljetnih mjeseci.

a+ yachting

‘Shvaćamo da se industrija temelji i napreduje na odnosima, a mnogi od naših klijenata već imaju partnere s kojima rade dugi niz godina. Ipak, ponekad imaju zahtjeve koji prelaze ponudu njihove podrške, i zato se mi brinemo da svi naši odjeli rade neovisno, tako da klijent može zadržati svog agenta i, na primjer, završiti opskrbu kod nas ili srediti licencu za iznajmljivanje’, objašnjava Ajka Matijević, osnivačica tvrtke.

Počevši ove godine, A+ Yachting proširuje svoje usluge na brodove i može pružiti podršku pri registraciji jahte. San Marino, Sveta Lucija, Gibraltar i Poljska neki su od najtraženijih zastava među njihovim klijentima.

‘Zahtjevi modernih jahting operativa daleko premašuju uobičajene dužnosti jahting agenata. U našem stalnom nastojanju da premašimo očekivanja naših klijenata, uveli smo uslugu registracije jahti koja je izazvala veliki interes kod brodova’, objašnjava Gracija Matijević, izvršni partner u A+ Yachtingu.

a+ yachting

Ako tražite podršku pri registraciji svog broda ili trebate bilo kakvu vrstu pomoći tijekom plovidbe duž obale Hrvatske i Crne Gore, slobodno pošaljite e-mail timu tvrtke na info@a-yachting.me gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

Fotografije A+ Yachting

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above