Kultni dijamantni nakit pronađite u butiku Mamić 1970



3 min

U srcu grada Zagreba nalazi se poznata shopping destinacija, koja sadrži bogat portfelj dragocjenog nakita od najprestižnijih svjetskih brendova

Nakit draguljarskih kuća Chaumet, Damiani te Messika dolaze iz srca predstavnica mode, Francuske i Italije, a ljubiteljima bezvremenskog nakita prikazuju dijamante na najljepši način, kroz klasične, suvremene, dinamične i uzbudljive kolekcije nakita. Prožete bogatom tradicijom i draguljarskim umijećem, kreacije ovih draguljarskih kuća na najljepši način reinterpretiraju pojam tradicionalnog nakita te u izradi koriste samo najbolje dijamante u vidu čistoće, boje, reza i karataže te najluksuznije 18-karatno zlato.

Dijamantni nakit kuća Chaumet, Damiani i Messika

Chaumet Joséphine

Prestižna draguljarska kuća Chaumet ima bogatu tradiciju izrade dragocjenog nakita već više od 240 godina. Jedna od kultnih kolekcija kuće je graciozna Joséphine, koja odaje počast istoimenoj carici, prvoj glavnoj klijentici draguljarske kuće. Moćna žena i modna ikona imala je ukus za nakit koji je bio odvažan, ali moderan, graciozan i slobodouman – ista estetika koja i danas predstavlja neke od najprepoznatljivijih kolekcija kuće.

Joséphine, jedna od najpoznatijih kolekcija ove draguljarske kuće, prikazuje više od dva stoljeća tradicije, stručne izrade i suvremene kreativnosti, što je moguće vidjeti u svim očaravajućim kreacijama. Kolekcija je nadahnuta i Chaumet specijalnošću – tijarom koja je postala prepoznatljiv element u dizajnu. Ove veličanstvene kreacije odišu suvremenom kreativnošću postignutom kroz savez nježnih linija različitih oblika, blistavih dijamanata i dragog kamenja u boji.

nakit Chaumet JoséphineGracioznost i elegancija isprepleću se u svakom komadu nakita, nudeći jedinstven suvremeni izgled prožet tradicijom i draguljarskim umijećem. Ovaj nakit nose žene posebnog karaktera koje biraju nositi tijaru na prstenu i žele se istaknuti. One šalju poruku o svojoj posebnosti, snazi i određenoj osobnosti, ali i osjećaju za virtuoznost, gracioznost i ljepotu, jer nije za žene koje žele biti previše provokativne. Nakit se može nositi pojedinačno ili u kombinaciji s drugim komadima nakita, ali u svakom će trenutku dočarati elegantan, živahan i oslobađajuć stil – što podsjeća na svestrane preferencije carice pri izboru njezinih dragulja.

Damiani Mimosa

Luksuzni talijanski nakit Damiani predstavlja jedinstvene kolekcije koje su istinska remek-djela. Kreacije su obogaćene izuzetnim dijamantima te raskošnim rubinima, smaragdima i safirima, a stil im je prožet prepoznatljivim talijanskim pristupom životu dolce vita. Kolekcija Mimosa inspirirana je cvijetom istoimenog naziva, koji je simbol ženstvenosti i elegancije. Jedinstven, skladan i profinjen dizajn karakterizira jedinstvena izrada te neodoljivo kombiniranje dijamanata, koji stvaraju trodimenzionalan efekt kako bi dočarali graciozno cvjetanje.

nakit Damiani Mimosa

Nakit Damiani savršen je odraz talijanskog šarma i pristupa životu. Profinjen, bezvremenski i inovativan, ovaj nakit istodobno je jedinstven i uočljiv. Njegov svaki detalj predstavlja tradiciju i strast obitelji Damiani prema zlatarskoj umjetnosti, koje traju već tri generacije. Nagrađivan raznim prestižnim nagradama, poput Diamond International i Vogue Joyas, Damiani na najbolji način predstavlja oznaku ‘Made in Italy’.

Dijamantni nakit Messika Move

Pariška draguljarska kuća Messika unijela je dašak svježine i slobode u svijet dragocjenog nakita, interpretirajući dijamante na zaigran i dinamičan način – svakodnevno nošenje i beskrajno kombiniranje raznih kolekcija. Messikinu planetarno popularnu kolekcija Move karakteriziraju tri pomična dijamanta unutar kaveza, koji se suptilno kreću uz vaše pokrete tijela, a pojavljuju se u raznolikim Move linijama. Kolekcija Move Uno ima jedan dijamant koji pluta u kavezu izrađenom u 18-karatnom žutom, ružičastom i bijelom zlatu ili popločanom dijamantima.

nakit Messika Move

Od osnivanja svoje draguljarske kuće 2005., Valérie Messika uspješno spaja bezvremenost dijamanata s modernim dizajnom. Dijamantni nakit brenda Messika nepokolebljive je ljepote i stvoren za svakodnevno nošenje dajući osjećaj samouvjerenosti i odvažnosti. Komadi nakita Messika izraženog su karaktera i odražavaju ženstvenost i suvremenost dizajnerice čijim se kreacijama dive najutjecajnije žene svijeta, žene koje su cijenjene zbog svog talenta i osobnosti.

Istražite čaroban svijet luksuznog nakita u Mamić 1970 u centru Zagreba, u Ulici Frane Petrića.

Fotografije Mamić

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above