Radost darivanja: Inspiracija za blagdanske poklone koje će svi voljeti



5 min
00:01:54
00:01:54

Božićno razdoblje donosi čaroliju darivanja i zajedništva. Nema ništa poput osjećaja pronalaženja savršenog poklona za voljene koji odražavaju ljubav i pažnju koju želimo podijeliti

Moët & Chandon limitirana izdanja

Kraj godine je vrijeme za slavlje, za dašak čarolije i malo luksuza. Učinite ga još čarobnijim, uz limitirana izdanja Moët & Chandon šampanjaca i nazdravite svemu lijepom što donosi nova godina. Možete ih pronaći u MIVA galeriji vina.

Idealan poklon za ljubitelje kave

Nespresso VERTUO

Nespresso je osmislio novu VERTUO liniju za ljubitelje kave, koja donosi još dulje i ugodnije uživanje u omiljenom ritualu. Nespresso VERTUO linija aparata nudi opciju pripreme velike šalica kave uz korištenje samo jedne kapsule, što je idealno za sve one koji vole uživati u višesatnom ispijanju kave. VERTUO asortiman nudi 35 različitih okusa i šest različitih dužina kave, pa svatko može uživati u kavi onako kako najviše voli. Uz to, aparat je jednostavan za korištenje i priprema kave kod kuće je sada još brža. Riječ VERTUO potječe od riječi ‘virtuoso’, u prijevodu – ovladavanje stručnošću. Naime, inovativna tehnologija CentrifusionTM pruža mogućnost pripreme velike šalice ili ristretto kave, uz izdašnu svilenkastu kremu koja pojačava užitak okusa.

De’Longhi La Specialista Arte EVO

Oslobodite svoj skriveni barista talent uz De’Longhi La Specialista Arte EVO aparat za kavu. Stvorite remek-djela barista kvalitete sa svakom šalicom kave. Ovaj aparat najnoviji je član De’Longhi asortimana ručnih aparata za kavu s integriranim mlincem. Uz pomoć najnovijih tehnologija iz svijeta kave, omogućuje da bez napora pripremite savršenu toplu, ali i hladnu cold brew kavu. Inovativna parna pjenilica My LatteArt omogućuje da mlijeko pretvorite u svilenkastu i glatku mikropjenu, savršenu za unošenje daška profinjenosti u šalicu kave te za izradu latte uzoraka.

Dior Bordo Toile de Jouy

Pod kreativnim vodstvom Marije Grazije Chiuri kultni uzorak ‘Toile de Jouy’ neprestano se reinterpretira te predstavlja umijeće izrade bez premca i samu srž modne kuće Dior, a upotrebljava se za delikatne komade izrađene od porculana iz Limogesa. Ti iznimni komadi, uključujući tanjure, setove za kavu i posuđe za posluživanje skladno su ukrašeni vrlo detaljnim bordo motivima. Bogata i očaravajuća boja upotrijebljena je i za podloške i ubruse, elegantno izvezene jastučiće, svijeću i tanjurić za sitnice. Ova blistava kolekcija odaje počast umijeću ugošćivanja koje Dior iznimno cijeni.

Raskošan komad nakita oduševit će svakoga

Chaumet Joséphine Aigrette

Ogrlica Joséphine Aigrette u 18-karatnom bijelom zlatu, ukrašena je rubinom u obliku kruške i briljantnim dijamantima. Ova ultra-ženstvena kreacija kombinira eleganciju i smjelost kako bi vaš stil poboljšala gracioznošću i karakterom.

Damiani Belle Époque

Novitet talijanske draguljarske kuće Damiani je kolekcija Belle Époque Reel, posvećena trendsetericama te ambasadoricama suvremenog, dinamičnog i inkluzivnog stila. Ova narukvica u 18-karatnom ružičastom zlatu postat će vaš omiljeni modni detalj u dnevnim i večernjim varijantama.

Messika So Move

Luksuzni prsten So Move, snažnih i karakterističnih kontura, izrađen je u 18-karatnom žutom zlatu te u potpunosti optočen dijamantima. U središtu se nalazi kultni potpis draguljarske kuće Messika, dijamant u pokretu, koji je u ovoj verziji okružen aureolom dijamanata.

Tudor 1926

Tudor 1926 je bezvremenski, klasičan i elegantan sat koji odaje počast svojoj povijesti. Ovaj model ima čelično kućište promjera 28 mm i bijeli brojčanik koji je decentno ukrašen sa šest blistavih dijamanta.

Tudor Black Bay GMT

Kultni model Tudor Black Bay GMT promjera 41 mm opremljen je Manufakturnim kalibrom MT5652 s rezervom snage od otprilike 70 sati. Uz elegantan opal brojčanik, sadrži dvosmjerni rotirajući prsten u čeliku i s 24-satnim gradacijskim diskom koji kombinira tamno plavu i bordo boju.

Nakit Prahir

Od 1996. g. obitelj Prahir stvara jedinstveno iskustvo nošenja nakita te se ponosi naprednim tehnikama koje koristi pri njegovom stvaranju, ali i bogatom tradicijom luksuza koja je zasnovana na spoju kreativnosti, strasti i izvrsnosti pri izradi svakog komada.

Ghetaldus dizajnerske naočale

Ghetaldus kolekcija nastala je u suradnji s dizajnerima nove generacije i nudi veliki izbor dioptrijskih okvira i sunčanih naočala – za sve uzraste i generacije, za različite prigode i situacije, s mnoštvom raznolikih modela i boja, u više od 80 poslovnica diljem Hrvatske.

Miris je najsnažnije osjetilo i kao takav nas može odvesti na najintimnija putovanja

Matiere Premiere Vanilla Powder

Prikladan poklon i za žene i za muškarce Vanilla Powder je novi miris parfemske kuće Matiere Premiere i možete ga naći u Belodore parfumerijama u Zagrebu, u Ilici 7, i u Arena centru. Ovaj parfem u sastavu ima vaniliju Absolute s Madagaskara, koja ima nevjerovatno duboke, intenzivne i bogate mirisne kvalitete, a čije kulture imaju certifikat Fair for Life. Miris sušenih zrnaca vanilije, kao glavni sastojak, pojačan je puderom od kokosa, dok bijeli mošus zaokružuje slatke i veoma ‘zarazne’ note vanilije.

Natalio mirisni sapuni i svijeće

Vođen pozitivnim emocijama, olfaktivni dizajner Natalio Đangradović kreirao je svoj prvi sto posto prirodni mirisni sapun. Ovaj jedinstveni proizvod označava širenje palete Natalijinih luksuznih proizvoda te, osim mirisnih svijeća inspiriranih hrvatskim otocima, donosi novu dimenziju mirisnog iskustva razvojem proizvoda za njegu tijela.

Montegrappa nalivpero

Knjiga Charlesa Darwina iz 1859. ‘O podrijetlu vrsta’ preobrazila je društvo otkrivši tajne postojanja. Međutim, za revolucionarno je pisanje potrebna pažljiva ruka: Darwin je dva desetljeća strpljivo dorađivao svoju teoriju i pripremao je za oči javnosti. U ovom priznanju u srebru eklektična viktorijanska arhitektura uokviruje galeriju Darwinovih velikih otkrića, ali krije i nezgodnu istinu. Prekretnice u prirodnoj znanosti i Darwinovo stablo života blješte u pozlaćenom zlatu na stupu nadahnutom duhovnim domom velikog prirodoslovca: Prirodoslovnom muzeju u Londonu. Zaigrani odvojivi vrh krije iznenađenje – ispod poliranog srebra krije se lubanja primata s dva rubina. Ograničeno izdanje od 186 primjeraka sadrži nalivpero i kemijsku olovku u hrastovoj škrinjici, spremnoj za istraživanje uz povećalo, dnevnik putovanja i korice dnevnika koje možete ponovno upotrijebiti.

Fotografije & video MIVA galerija vina, Nespresso, De’Longhi, Dior, Chaumet, Messika, Damiani, Tudor, Mamić 1970, Ghetaldus, Montegrappa, Natalio, Matiere Premiere, Prahir

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above