Splendid Yachting održao ekskluzivnu obuku za skipere



2 min

Ispunjavanje najviših zahtjeva gostiju na njihovim čarter jahtama specijalnost je Splendid Yachtinga u Hrvatskoj od 2014. godine, što je bezbroj puta potvrđeno od strane oduševljenih klijenata. 16 prekrasnih i savršeno opremljenih jahti od 12 do 28 metara dostupno je kao bareboat ili s profesionalnom posadom u Marini D-Marin Mandalina Šibenik.

Splendid Yachting Splendid Yachting Croatia

Svake godine u svibnju, za obuku skipera, baza Splendid Yachtinga je polazna točka za hobi skupere koji žele osvježiti svoje vještine ili one koji se prvi puta žele upustiti u sferu jahtinga.

Ove godine, tvrtka je koristila nekoliko jahti do 24 metra, a osim klasične kontrole upravljanja, također su trenirali s modernim funkcijama poput joystick kontrole i kontrolera za jahte. Osim obuke, za sve prisutne bio je organiziran transfer i ručak na otoku Prviću, zatim večera u hotelu D-Resort i tradicionalna degustacija vina u vinariji Baraka. Otprilike 60 gostiju bilo je ekskluzivno smješteno u D-Resort Šibenik, koji je povezan s marinom.

Mnogi su gosti iskoristili priliku da sudjeluju u organiziranim predavanjima za Yachtmaster, koja su bila kombinirana s praktičnim podukama na jahtama, kako bi dobili Yachtmaster patent.

Sa svojim partnerskim tvrtkom Yachtwerk, koja je nedavno imenovana kao službeni distributer za njemačkog proizvođača jahti Alva Yachts, ponudit će jednu od prvih jahti Ocean Eco 60 u profesionalnom čarter upravljanju u Hrvatskoj.

predavanje na splendid yachting eventu obuka za skipere splendid

‘Uzbudljivo nam je započeti ovu novu suradnju s Alva Yachtsom i podijeliti njihove inovativne dizajne i solarno-električne katamarane s našim klijentima. Ova suradnja je važan korak u našim nastojanjima da ojačamo i proširimo naše poslovanje nudeći luksuzne električne katamarane koji ne samo da izazivaju snažne emocije, već također doprinose ekološkoj održivosti’, rekao je o novoj suradnji Stefan Breck, izvršni direktor tvrtke Yachtwerk i Splendid Yachting Croatia.

Fotografije & video Splendid Yachting Croatia

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above