Princess S80 najveći je model serije S



2 min
00:01:27
00:01:27

Princess Yachts predstavilo je najnoviji model svoje sportbridge serije S, potpuno novu Princess S80

Obilježen novim dizajnom Princessa, najnoviji model je djelo internog dizajnerskog tima iz Princess Design Studio, u suradnji s pomorskim arhitektima Olesinski i talijanskom dizajnerskom kućom Pininfarina. Svestrani raspored prostora novog S80 omogućuje upravljanje kao vlasničkom jahtom, s golemim otvorenim salonom i izdignutim upravljačkim mjestom, ili pak s manjim brojem članova posade, s mogućnošću zatvorenog upravljačkog mjesta i smještajem za do tri osobe.

princess s80 u plovidbi princess s80

Protočne linije, skulpturalne vanjske površine i prepoznatljivi krović samo su neki od elemenata koji modelu S80 daju naglašen karakter i eleganciju. Njegov vanjski stil evoluirao je iz lijepog modela Princess S72, predstavljenog na Boot Düsseldorf 2023. Novi S80 je prepoznatljiv po središnjem pristupu kokpitu.

Kokpit i krmeno zrcalo dizajnirani su za uživanje uz vodu, s garažom na lijevoj strani s Williamsovim sustavom za spuštanje Williams SportJet 435 i elektro-hidrauličku platformu za kupanje. Klizna vrata i veliki prozor iznad elementa s vanjskom kuhinjom povezuju eksterijer s interijerom i omogućuju prirodan protok cijelom glavnom palubom.

princess s80 princess s80

Na donjoj palubi S80 nalaze se četiri kabine s vlastitim kupaonicama, s klimatizacijskim uređajima s rashlađenom vodom i otvorima za prirodnu ventilaciju. Vlasnička kabina širine trupa ima nježan, organski namještaj upotpunjen detaljima od drva, a jednako nježna rasvjeta naglašava zaobljene linije ručno izrađenog namještaja i stvara suvremenu, ali smirenu atmosferu.

Sportska gornja paluba ima površinu od 28,7 četvornih metara i impresivan vanjski životni prostor s više prostora za sjedenje, barom s roštiljem i pozamašnim hladnjakom. Sklopivi stol za blagovanje i vanjski TV s mehanizmom za podizanje i spuštanje tu su kad vam zatrebaju.

Opremljen motorima MAN V12 od 1900 ili 2000 KS, novi Princess S80 postiže najveću brzinu do 34 čvora, a uz spremnik za 7000 litara goriva (opcija) ima i impresivnu autonomiju. Princess S80 je optimiziran za veću učinkovitost korištenjem konvencionalnih ravnih osovina i propelera koji omogućuju jednostavno manevriranje i u uskom prostoru, ali i impresivne performanse.

Fotografije & video Princess Yachts

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above