21. Biograd Boat Show

by Yachts Croatia

Brojne hrvatske premijere

Nautički sajam Biograd Boat Show ove će se godine održati od 17. do 20. listopada, a organizator najavljuje još jedan rekordan sajam sa gotovo 400 izlagača i najviše izloženih plovila do sada, a neki će izlagači prvi put u Hrvatskoj predstaviti svoje nove modele.

Posjetitelji će tako imati priliku vidjeti Galeon 650 Skydeck koji dovodi tvrtka Yacht centar Baotić, hrvatski zastupnik za plovila Galeon. Riječ je o plovilu koje će zadiviti i najoštrije kritičare svojim nevjerojatnim značajkama i inovacijama po pitanju prostora, volumena i funkcionalnosti. U Biograd dolazi i Absolute 50 Fly koji primjenjuje rješenja i koncepte tipične za najveće motorne jahte, zbog čega je svaki njegov dio apsolutno funkcionalan. Svi zainteresirani moći će doznati više i o modelu Greenline 45 Fly – jedinstvenoj jahti u svojoj kategoriji koja, zahvaljujući četvrtoj generaciji varijabilnoga kućnog sistema hibridnog dizelsko-električnog pogona, plovi tiše i uz manje emisija ispušnih plinova.

Galeon 650 Skydeck

Tvrtka Paspartu predstavit će Targu 46, prvi takav model izgrađen s pogonom na osovinama, po principu semi custom i s Cummins motorima. Adriatic Team iz Ljubljane ovlašteni je zastupnik za motorne brodove Bavaria, a u Biogradu će predstaviti modele Bavaria S33HT i Virtess 420FLY. Tvrtka Euromarine dovodi novi Leader 33, koji krasi suvremeni, sportski izgled. Ovaj je model dostupan u verziji Open s lukom ili Sport Top s električnim tvrdim krovom koji ima mogućnost otvaranja po želji. Ljubitelji odmora pod jedrima moći će vidjeti najnoviji Elan I40.1. Ta moderna jedrilica impresivne estetike, s okomitom krmom koja najavljuje mnogo prostora u kokpitu, ima mogućnost izvedbe male ili velike krmene platforme, ovisno o tome želi li naručitelj brod za ugodno obiteljsko krstarenje ili malo bržu, sportsku izvedbu. U svakom slučaju, posjetitelje biogradskog sajma očekuju brojni noviteti, posebna atmosfera te mnoga poslovna i društvena događanja. www.bbs.com.hr

Bavaria Virtress 420 Fly

Fotografije & Video Biograd Boat Show

Timsko jedrenje
Kup nacija - duh gentelmenskog jedrenja